| Private dinner menu  Voorgerechten
                  Verrassings proeverijtje van 3 voorgerechtenCoquilles met een saus van lichte mosterd of truffelmayonaiseOesters Fine Cru met citroen en verse peper Tartaartje van zalm en mierikswortelSalade van kreeft met citroen boterKreeftenbisque met grote gamba gegarneerd Runder Carpaccio met pijnboompitten, tête de moine kaas en zongedroogde 
          tomatenLamsrack in rozemarijn en olijfolie gebakkenLauwwarme salade met ossenhaas en wilde bospaddestoelen 
                    in portsausKrokant gebakken zwezerik met portsaus Proeverij van gazpacho, thaise curry- en briesoepGegrild geitenkaasje met honing en tijm
 Hoofdgerechten
                  Gebakken zeewolf op een bedje van linguini van courgette 
                    met thaise tomatensaus geserveerdZeeduivel met cognac geflambeerd en geserveerd met eendeleversaus 
                  3 Grote garnalen in oosterse marinade en met zeekraal geserveerdVers gekookte Kreeft met zeekraal en citroenboter ( vanaf 
                    6-gangen)Lamsrack met mediterrane groenten en truffelpureeOssenhaas met oesterzwammen en rode portsaus Nagerechten
                  Profiterol- slagroomsoezentaart met chocoladeglazuur overgotenDiverse Hollandse- en Franse KazenCrêpes Suzette in Grand Marnier geflambeerdPecan PieChocolade fondue met vruchten  
 Amuse + 3-gangen € 40,00 p.p.Amuse + 4-gangen € 47,50 p.p.
 Amuse + 5-gangen € 55,00 p.p.
 Amuse + 6-gangen € 62,50 p.p.
 Amuse + 7-gangen € 70,00 p.p.
 Amuse + 8-gangen € 77,50 p.p.
 Bij meerdere gangen wordt de hoeveelheid dusdanig aangepast 
                  dat het een uitgebalanceerd menu vormt. Eventuele wensen kunnen uiteraard besproken worden. Wijnarrangement in overleg. >> Vraag direct een offerte 
        aan |